Witam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą.
Jesteśmy zainteresowani podjęciem współpracy.
Praca polega na przygotowaniu przedmiotów dekoracyjnych konkretnie woreczków zapachowych wypełnionych suszem kwiatowy, świeczek dekoracyjnych, a także stroików z kwiatów sztucznych. Wszelkie materiały a także instrukcje wykonania poszczególnych przedmiotów otrzymają Państwo od nas kurierem (przesyłka na koszt firmy) . Praca jest prosta i przyjemna, nie wymaga też szczególnych zdolności. Otrzymają Państwo do przygotowania partię próbną a po jej poprawnym wykonaniu rozpoczniemy regularną współpracę. Czas jaki należy poświęcić na pracę to około 15-20 godzin tygodniowo w zależności od Państwa umiejętności. Pensja to tak jak podano w ogłoszeniu 2500zł miesięcznie (jest to kwota "na rękę")
Wszelkie materiały potrzebne do pracy dostarcza kurier w każdy wtorek.
Pensja przelewana jest na Państwa konto bankowe w naszym systemie co tydzień
W przypadku chęci podjęcia współpracy proszę o przesłanie kompletu danych:
status małżeński : kawaler/panna lub żonaty/mężatka lub wdowa/wdowiec
imię
nazwisko
adres zameldowania
pesel
seria i numer dowodu osobistego
numer konta bankowego
nazwisko panieńskie matki
oraz jeśli posiadacie Państwo - nip
dodatkowo:
adres do korespondencji jeśli inny niż zameldowania
Weryfikacja polega na sprawdzeniu zgodności podanych danych z tymi na Państwa rachunku bankowym. Jeśli różnią się one od podanych danych zameldowania to proszę o informację o tym fakcie i podanie danych jak w rachunku bankowym
Na podane dane zostanie założony dla Państwa rachunek bankowy w naszym systemie.
Na to konto w przyszłości spływać będzie całkowite wynagrodzenie za Państwa pracę dla nas.
Oprócz tego poproszeni zostaniecie Państwo o przelanie kwoty 1zł na podany rachunek bankowy
Kwota ta jest potrzebna do weryfikacji Państwa danych i zostanie zwrócona w całości
Przelew musi zostać wykonany nie później niż w ciągu 24h od przesłania do Państwa drogą mejlową danych do jego wykonania!
WAŻNE : WERYFIKACJA POLEGA NA PORÓWNANIU DANYCH Z DANYMI Z PAŃSTWA RACHUNKU BANKOWEGO
W ZWIĄZKU Z TYM PODANE DANE MUSZĄ BYĆ IDENTYCZNE JAK TE NA RACHUNKU BANKOWYM
PROSZĘ O PODANIE NUMERU KONTA Z KTÓREGO ZOSTANIE DOKONANA WPŁATA WERYFIKACYJNA
Po pozytywnej weryfikacji dokonanej przez naszego pracownika
przesłana zostanie Państwu w formie elektronicznej umowa. Umowę należy wydrukować, podpisać i zachować
W ciągu następnych 7 dni zjawi się u Państwa kurier wraz z pierwszą- próbną partią półproduktów oraz instrukcjami
Jeśli partia próbna zostanie wykonana poprawnie, na Państwa konto wpłynie wynagrodzenie i rozpoczniemy regularną współpracę
Serdecznie pozdrawiam
Olga Musielak
Starszy specjalista ds zatrudnienia
"KAREX" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNE
UL.KOŚCIUSZKI 27A , 59-900 ZGORZELEC
Numer NIP 6151167439
Czy ktoś sie orientuje co do wiarygodności tej oferty? dostałem maila o takiej treści potrzebuję pracy chałupniczej ale muszę przyznać że mam wątpliwości ponieważ nazwa nie kojarzy mi się dobrze poza tym kilkakrotnie dałem się wpuścić w przysłowiowe maliny , mam obawy czy komplet danych które należy przesłać nie zostaną wykorzystane do zaciągniecia jakichś zobowiązań bez mojej zgody, jeśli chodzi o tę złotówkę to żaden problem tylko i tu pojawiają się wątpliwości czy nie jest to przypadkiem jakiś sprytnie zmontowany haczyk . Jeśli ma ktoś wiarygodne informacje lub doświadczenie z tą firmą proszę o wyrażenie opinii , bardzo mi zależy ale nie chcę narobić sobie i bliskim kłopotów